Gedurende de dag slaat het zonne-energie op...

Groene hightech technologie verpakt in een nostalgische weckfles. Dát is het SONNENGLAS®!

SONNENGLAS®-Lantern

Het principe van deze solarlamp is simpel en absoluut geniaal: Het glas slaat de energie overdag op en geeft dit dan 's nachts terug in de vorm van licht. Deze manier van lichtproductie is duurzaam, biedt een makkelijke manier om milieubewust te leven en u heeft gewoon langdurig plezier aan dit Consol Solar Jar.

Deze lamp is voorzien van led lampjes die via zonnecellen in de deksel wordt opgeladen. Zodra je ze in de zon zet worden de led accu's opgeladen en geven dan vele uren een aangenaam zacht maar toch helder licht.

Het SONNENGLAS® is uitermate geschikt als tuinlamp, voor een romantisch gedekte tafel, barbecuefeestjes, op de camping, als decoratie, bij de picknick..... gewoon voor alle activiteiten buitenshuis, waar je na zonsondergang een gezellige, idyllische avondstemming wilt creëren.

SONNENGLAS®-Lantern
SONNENGLAS®-Lantern
SONNENGLAS®-Lantern

's Nacht schijnt het lampje.

's Avonds of 's nachts kun je het SONNENGLAS® aan de magnetische beugelschakelaar inschakelen. De door zon aangedreven led lampjes scheppen dan een prachtig licht. Een licht, dat zó helder is, dat je er zelfs bij kunt lezen.

Ontwerp jouw SONNENGLAS® geheel volgens jouw eigen wensen. Of het nu fruit, zand, droogbloemen, mosselen of kiezelstenen zijn... je kunt jouw grenzeloze fantasie compleet inzetten. Het mag alleen niet vochtig worden want de techniek kan beschadigd raken door een eventuele verdamping.

Je wilt graag meer details weten? Dan kun je hier de technische gegevens downloaden

Ontwerp jouw eigen SONNENGLAS®.

Het SONNENGLAS® biedt talrijke gebruiksmogelijkheden. Laat je inspireren door de foto's in onze galerij en stuur ons je eigen foto's aan [email protected]

Een door en door transparent product

Niet alleen het glas is transparent, de productievoorwaarden zijn het ook:

Het SONNENGLAS® is een echt hightech product uit Zuid-Afrika: Het werd ontwikkeld als een volwaardige lichtbron voor mensen in stroomloze gebieden.

SONNENGLAS® heeft tot nu toe meer dan 25 fulltime banen voor werklozen mannen en vrouwen uit Alexandra en Soweto kunnen scheppen; Zij produceren dit voor een groot deel handmatig. Dit garandeert de allerbeste kwaliteit en een lange levensduur!

Het SONNENGLAS® is in Zuid-Afrika intussen een echt product met cultuurstatus geworden. Het bespaart energie, is milieuvriendelijk en is gewoon leuk. Nu komt het SONNENGLAS® naar ons en geeft ons de Zuid Afrikaanse levenslust.

Herstellung in Südafrika
  • hoogwaardig handwerk
  • Glas 100% recyclebaar
  • 70% plaatselijk materiaal
  • schept en garandeert banen
  • tot nu toe vijf design-awards